Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudasänd

 

 

 

blodfyllt pulserar

mitt hjärta

varje andetag

är ett liv

som skänkts av gudar

 

kärleken gavs oförbehållslöst

att vårda med varsam hand

ger lyckan att älska

nu och för evigt

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-13 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin dikt som visar hur starkt livet kan vara men ändå skörbart..
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP