Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under eken

Under eken log
Hon som aldrig tordes le
Gråten hennes brast

Under eken stod
Han som inte kunde stå
I storms tvära kast

Under eken låg
De som ensamma legat
Fria från sin last

Jag såg eklöven
Jag som inte kunnat se
Äntligen såg jag




Bunden vers (Haiku) av orbis tertius
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-13 20:52



Bookmark and Share


  Feminaz
En gåtfull och vacker ton i denna text!
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

orbis tertius
orbis tertius