Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är svaret på mina frågor

 

Solen

visar mig

tårarnas

lyckoväg

 

vinden

tar tag

i mina tunga

tankar

 

i en mjuk duett

skönsjunger sommaren

 

djupa andetag

fyller 

tomrummet

från förr

med dig

 

dig i mig

är svaret på mina frågor

du är allt genom det brusande livets vågor 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-06-13 22:54



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Jesus är svaret på mina frågor.
2023-03-20

  aol
Så varma kärleksfulla ord.
2017-09-03

  anits VIP
Kärleksfullt och mycket vackert skaldat!
2017-09-02

  Bo Himmelsbåge
Underbart romantisk bild!

Mycket sensuell o vacker dikt,
om Din livskamrats stora
och helt lyckouppfyllande betydelse
i Din tillvaro...!
Mycket väl sammanfattat i den sista strofen!

"dig i mig

är svaret på mina frågor

du är allt genom det brusande livets vågor
"
2017-06-19

  Lars Hedlin
En ljuvligt fin text!
2017-06-19

  Alysse VIP
Ljuvlig bild
till en kärleksfull
och vacker text

Tycker mycket om
slutet
2017-06-15

    Dan Myrbeck
Fin, gillar särskilt slutet - en dikt i dikten:

du är svaret på mina frågor

du är allt genom det brusande livets vågor

2017-06-14

    ej medlem längre
Kärleksfulla och vackra ord.
2017-06-14

    Elisabeth Nilsson VIP
En helt ljuvlig hyllning till kärleken, den äkta och allomfattande.
2017-06-14

    ej medlem längre
Fin text
2017-06-14

    Shush
mycket vackert, särskilt de sista raderna passar så bra in i diktens helhet.
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP