Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människa

 

 

människa

vad är du

vandrande på denna jord

sökande livets mening

frågor som inga svar har

begravda i de tysta bergen

förseglade på havets botten

du är en gåta

som aldrig blir löst




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-14 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP