Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln hänger inte ihop med dikten, tyckte den bara var bra.


Mellan tid och rum

 

 

 

solen lyser inte längre

på liten stuga

Rödluvan har gått vilse

mormor är en gnällkäring

sagor slutar illa

drömmar är för blinda

döva sjunger halleluja

själv läppjar jag livet

så länge det varar

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-14 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Läppjar livet är jättefint...och bejakande
2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP