Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer från byrålådan


Halsband för sparsam dam

En sparsam dam från Mölnlycke

Av trådrullar format ett smycke

När tråden tagit slut

Hon kan utan prut

Bära halsband precis som sin jycke




Bunden vers (Limerick) av Tant sQata VIP
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-14 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tant sQata
Tant sQata VIP