Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrsel

 

 

stjärnfyllda nätter

blickande upp mot himlavalvet

känner jag mig lika liten

som ett sandkorn i öknen

universum ofattbart

en tanke som svindlar

jag yr i huvet blir

måste sätta mig ner




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-14 15:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Svindlande känsla i dina rader...kom och sätt dig i mitt knä ;)
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP