Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möter

 

 

 

hägrande ljuvliga sommar

barfota i det höga gräset

doftande av ängens blommor

andas frihetens lov

 

inga konstigheter

allt så enkelt

inga bojor

inga krav

 

när jag möter dig

känns allting rätt

du gör mig inte besviken

du får allt kännas rätt

 

när vi skiljs åt

bär jag med mig din doft

den är med i mina drömmar

så är du ock i drömmarna

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-15 09:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuvlig sommardikt och känsla...och en ljuvlig tanke väcks hos mig ;)
2017-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig text i kärlekens namn!
2017-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP