Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkt av livet

.

Skygg som en hjort
Vaktande på faror
Redo ta till flykt




Fri vers av Mejja
Läst 390 gånger
Publicerad 2004-09-29 23:42



Bookmark and Share


    Agneta VIP
Högsta betyg på denna. Märkligt att jag missat denna innan.
2004-10-06

  Martin VIP
i texten är som fladdrande hjortögon och förstärker känslan. Snyggt!
2004-10-03

  Rachel Roth
denna dikt om skygghet och sårbarhet...tack!
2004-09-30

  *Jenny*
hålla med Monika i hennes kritik! Mycket bra!
2004-09-30

  Pica pica
Denna lilla, vackra och talande dikt, berör mig djupt. Tack!
2004-09-30

    Noriega

2004-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Mejja