Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett steg längre

 

 

 

jag fegar ur

vågar inte ta steget

rädd för att något förstöra

ändå säger en röst inom

våga, du kan inget förlora

men jag vet ju

att jag ljuger för mig själv

fast jag så gärna vill

höra din röst

bara en gång

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-16 09:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ofta får man gå balansgång...inte alltid lätt...
2017-06-16

    ej medlem längre
Svindlande att ta det där steget...fint skrivet :)
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP