Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

87,3 kg att krama

 

 

mullig och go´

men ingen ko

tung som en hockeyspelare

en riktig stöttepelare

mig springer ingen över

jag dansar på klöver

känn min lena hud

jag står i blomsterskrud

är midsommarnatts brud

när jag räknat till sju

sen far jag som ett jehu

över stock och gren

när timmen är sen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-16 12:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbar! :-)
2017-06-20

  angela Täubert fd Jansson VIP
Jag ler och njuter.....
2017-06-17

    ej medlem längre
"Naken" och bra med bra tryck i det hela!
2017-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Underbart självporträtt!
2017-06-16

  Judas Ekholm VIP
Schysst flöde. Och rim! Härligt!
2017-06-16

    ej medlem längre
Precis som det ska vara ;(
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP