Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorglig dikt



Minns du hur glad du var


när du stod där på skolgården


och vinkade åt mig






din stalker




Fri vers (Fri form) av M:tin
Läst 520 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-16 14:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sorglig från ena hållet och lättad, tror jag, från det andra hållet...man kan tänka sig bakgrunden till denna dikt...
2017-06-16

  Alysse VIP
En dikt som tvärvänder
i slutet
mycket finns att läsa
emellan raderna
Bra skrivet!
2017-06-16

    ej medlem längre
Skrämmande.
2017-06-16

    Dan Myrbeck
Överraskande slut..!
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

M:tin
M:tin