Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om natten

 

 

 

i nattens djupa mörker

steg försiktigt hörs

skuggor flyr förbi

 

två själars möte

törstande längtan

omfamnas av natten




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-16 17:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
omfamnande fint
2017-06-16

    ej medlem längre
Åhh, den var vacker, sån härlig känsla i den.
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP