Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har väl aldrig hört på maken!

 

 

 

sicken pryl den saken

fick av äkta maken

såg ut som staken

jo, jag var vaken

 

vad med denna göra

vispa ihop en röra?

med båten föra

kanske grannen störa

eller någon förföra

 

jo, nog jag förstod vinken

där jag stod vid hinken

det var en Televinken

en sån där spelevinken

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-17 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP