Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofri

 

 

 

natten gömmer

mina tårar

det svider

bränner

vill glömma

 

vill gömma

var då

ingenstans

stannar hos

mig själv

 

han inte längre

men inte borta

kommer igen

kan inget göra

väntar bara

 

klumpen i halsen

oförlöst gråt

krampen i magen

oundvikliga

jag vill inte

jag vill inte

 

härda ut

snart är det över

bit ihop

gråt inte gråt inte

gråter i alla fall

det gör ont

 

hans ögon

stirrande

upphetsade

vill därifrån

kommer inte undan

 

äntligen

han kommer

jag vet

det är slut

för den här gången

får vara ifred

 

dagarna fyllda av oro

väntan på nästa gång

hur komma undan

går inte

tiger och lider

det gör så ont

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-17 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text och tyvärr verklighet för många :(
2017-06-17

  Valter Örn VIP
Ja vad kan man göra åt dessa män som inte har insett att det är saligare att giva än att taga!
2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP