Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, vaddå?

 

 

 

om sorg och gråt

vi ej vill läsa

ej heller att va' kåt

skriv ej på vår näsa

 

nej, glada ska vi vara

munnen den ska skratta

alla i denna stora skara

det kan väl alla fatta

 

ty livet är en fest

en dans på rosor

kom bli vår gäst

så ge allmosor

 

skulle någon protestera

låtsas som inget hänt

sluta att reagera

ingen kan demonstrera

 

så ser vårt samhälle ut

alla lyckliga ska vara

du är en dumstrut

och natten är en mara

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-17 13:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tidernas fest. Trygghetens fest.
Vänskaplig kärlek. Mättnad och mod. Mer behövs ju inte.
2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP