Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



avsikt

om du ingen ond avsikt har
är det okej då

händer händer igen
dina händer dina ord

men jag ska inget säga för du
tänkte goda tankar

tänker du
tänk igen

det finns ingen sopsug vakuum komprimering kvarn kompost

bara lida

kan ikke lide
godtar inte

jag tar för gott att du vill
gott nu
i din praktik
ock så




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-20 17:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skärvor av liv nånstans emellan
lyser ljuset
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Taly