Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gäääääsp!

 

 

 

morgontrött är mitt namn

somnar i allas famn

 så trött jag ständigt är

över detta alla svär

männen suckar och stönar

hjälper inte hur de bönar

mitt i akten jag snarkar

på mig de då sparkar

dom inte ståndet hålla kan

så snöpligt för varje man

jag nog får piller ta

så pigg jag då kan va' 

nu ska det bli som en karusell

den ska gå varenda kväll

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-18 09:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja visst kan det vara så...:-))
2017-06-18

  WyS VIP
Ha, ha så det kan bli!
2017-06-18

    ej medlem längre
Haha, ja det blir svårare ;)
2017-06-18

  Öknens Ros VIP
Och behålla förståndet! ;)
2017-06-18

    ej medlem längre
Haha, ja det gäller att försöka hålla ståndet ;)
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP