Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Edward Perssons mest berömda replik


"Allt ljus på mig"

 

 

inte blev jag nån poet

det sig riktigt sket

skriva om naturen den sköna

det blev blott en skröna

att om kärlek författa

de orden blev platta

ångest sägs ju vara stort

mitt blev en liten lort

stora yviga gester ska det va' 

och sån är ju inte ja'

Strindberg sluta tramsa så

vi vet ju båda två

att jag är numero ett 

skriva är ju ganska lätt

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-18 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP