Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när


sedan

sedan när du blir rik och berömd
ska du ha ett sommarprogram
där berättar du allt
om oss alla oss

eller du berättar inte du drar en vals
valstakt taktkänsla fingertoppskänsla vad som passar
in

i själva verket
där finns du lever du
då när du är i musik ord allt

det bar
iväg




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-18 12:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Vi ses i min nästa pjäs", som Strindberg sade till någon.
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Taly