Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvekan

 

 

 

 

 

kära du

något löfte jag ej kan ge

situationen något prekär

även om jag  så ville

det bara är så här

livets nyckfulla språng

är oss inte tursamma

i moll går livets sång

det tänts en flamma

elden brinner sakta

vi bör på orden vakta

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-18 13:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är livets gång
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP