Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förutsättningar


En av förutsättningarna måste vara att inte bry mig
jag kan inte ta till mig av allt
det räcker nu
mitt liv måste få börja




Fri vers av Ananas
Läst 351 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-18 22:32



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
Skulle varit hjärtan och inte frågetecken ;-)
2017-07-01

  Karolina Cerise
Ett steg i taget ?? Ditt liv sker ett steg i taget varje dag. Kram ??
2017-07-01

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Verkar vara ett rop på hjälp med svåra förut-
sättningar att uppfylla.
Hoppas att livsglädjen kommer.
Kram TBG.

2017-06-25

  Den lilla tänkande
mycket bra skrivet :)
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas