Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5/Affirmationsboken

 

Jag försonas och förlåter de som inte kan eller vet bättre




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2017-06-19 08:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
NAMASTE!
2017-06-19

  ULJO
Det är även mitt motto.
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP