Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är jag

 

 

 

det är jag som är natten och dagen

det är jag som är blommorna i hagen

det är jag som är himlen ovan ditt huvud

det är jag som är himlens stjärneskrud

det är jag som är vindarnas konung

det är jag som är fjällens rosa ljung

det är jag som är regnet som faller över jorden

det är jag som har makten över orden

det är jag som alltid finns där




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-19 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP