Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Könsdrift

 

 

 

.....har vi inte förrän i tonåren, sa hon på radion.

 

Det måste va' nåt fel på mig, sånt kände jag innan tonåren....




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-19 11:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
samma här:)
2017-06-19

    ej medlem längre
Inte är det nåt fel på dig :)
2017-06-19

    ej medlem längre
samma här!
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP