Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Livsresa!

Du kan inte påbörja en ny livsresa

Om du fortsätter att leva i det förflutna

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2017-06-04

 




Övriga genrer (Aforism) av Lars Hedlin
Läst 621 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-06-19 13:14



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Så sant!! Det borde vi alla tänka på då och då
2017-06-22

    Ting69
Acceptans i livets riktning, magnetism i livets väl :)
2017-06-21

  Cahaya
Så är det. Kort och gott. Och bilden talar också starkt till mig.
En påminnelse jag behöver då och då
Tack!
2017-06-20

  alicja lappalainen VIP
resan pågår oberoende från resenärer och har sitt mål okänt till de som reser.

2017-06-20

  Rise Little One
Det är sant!
2017-06-20

  Salvation Pepper
Sanna ord!
2017-06-20

  StinaJ VIP
Kloka ord att ta till sig.
2017-06-19

    Birgersdotter VIP
Så sant-jag måste bara sörja färdigt först! kloka ord!
2017-06-19

  Blomma-Stjärna VIP
ja, när det nya livet kräver nya tag - är det bäst att ta tag!
- och lämna det förflutna...
2017-06-19

  Maria Sundelin VIP
Sant
Kramar
2017-06-19

    Elisabeth Nilsson VIP
En klok sanning!
2017-06-19

  Sommarina VIP
Såååå sant.
2017-06-19

    Dan Myrbeck
Klok aforism!

Stämmer även för t ex Brexit!
2017-06-19

    ej medlem längre
Så sant som det är sagt!
2017-06-19

  Anya VIP
Jaa det är märkligt vilka konstiga sanningar man kan ha om sig själv och andra. Tänker på bilden du har med.

Ska börja en ny livsresa på stört. :o)

2017-06-19

    ej medlem längre
Väl formulerat!
2017-06-19

    ej medlem längre
Så sant, och samtidigt så viktigt att leva i nuet!
2017-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra fångat!
2017-06-19

  ULJO
Klockren sanning
2017-06-19

  WyS VIP
Det förflutna har också varit en resa som givit insikter i orsak verkan. Nästa resa är just en fortsättning med tydligare kompassriktning!
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin