Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaddå sensuell?

 

 

 

vem fasen har tid

att vara sensuell

och charmant

förförande

när lusten pockar på

och kläderna ryker av 

i vansinnig fart

det smeks och det leks

hungrigt törstande

det älskas besatt och hett

svetten dryper längs kroppen

det slickas och sugs

sensuellt?

nä, inte det minsta

men skönt är det ;)

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-19 15:10



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kåthet bör tillfredsställas!
2017-06-19

    ej medlem längre
Ibland måste kåtheten få komma fram :)
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP