Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vett och etikett

 

 

 

 

en man bör alltid

vara beredd till resning

för en kvinna




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-19 16:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men inte alltid förståndig ;)
2017-06-19

  S.A.I. Steve Lando VIP
ståndeligt i givakt
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP