Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Dagarna i livet har mycket att ge
Ibland måste man stanna upp och
vaket på sin tids vandring se.
Det är lätt att fastna och sluta gro
glömma sitt inre, sitt hopp och sin tro.

Åren de passerar, tiden den flyr
Det är lätt hänt att man fastnar
i vardagens bestyr.
Man måste öppna sina sinnen och
anamma sin resa, inifrån och ut, för
vi vet ju alla att den kommer att ta slut




Fri vers av Susanna Helena
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-19 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanna Helena
Susanna Helena