Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
svetten lackar juniklappar på dörren


nu är jag trött

så var det dags igen

dags det var så

igen

igen

igen

nu är jag trött

svetten lackar juniklappar på dörren

nu är jag trött

igen

igen

igen

dags det var så

så var det dags igen

 

 

 

pool loop plopp 

pult




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-19 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP