Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är som

Det är som att slå sönder allt
vara tillbaka på ruta ett igen
inte hitta någon väg ut




Fri vers av Ananas
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-19 22:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångat
2017-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas