Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindar

 

 

 

 

sommarmorgon så klar och fin

vindar far hit och dit

korsdrag i huset

får dörrar smälla igen

luftombyte nödvändigt

sparar sommaren på burk

att ta fram inför vinterns kyla

I wish

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-20 09:21



Bookmark and Share


  tankamann
Jaa konserverad sommar kanske inte vore så dumt att ta fram en iskall januaridag...
2017-06-20

  objekt3
granskottkräm?
2017-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Härligt livsbejakande!
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP