Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"and it\'s true, I don\'t remember you
but I believe you if you say that we met
I get confused
nights, i\'ve been wondering
I thought I was already dead"



Vårdbarn

 

    och han såg oss aldrig

    pojken utan hår

    han frågade aldrig

    vad vi gjorde där

 

vänder sig om

                      ber

                            gråter

           

                               och där föll ännu ett år

 

    och vi ljuger

    säger att det är tomt

    vid hans plats

    när allt vi undrar är

    hur länge till vi orkar

 

                               innan år blir till evighet

 

    han skriker ibland

    vi hör det i våra drömmar

    så gråter du

   

                 kvävande

                                tyst

                                       lidande

 

                              hur många dagar innebär ett liv?

 

    och tiden är aldrig så vacker

    som de två sekunder

    när vi sluter våra ögon

    och inser att ingenting

       - längre -

    har någon mening

 

            lust

                 begär

   

    våta läppar och två glas vin

    mjuka bröst

    könshår

 

 

hans ögon ändrade aldrig uttryck

såg du det?

det var blått

grått

svart

vitt

 

 

 

 




Övriga genrer av SofiaN
Läst 400 gånger
Publicerad 2006-05-25 00:19



Bookmark and Share


    vilsen
ush, texten ger mig gåshud, och en känsla av att vilja läsa igen. det känns, men jag antar att det ska göra det, om det är riktigt bra !
2006-08-05
  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN