Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föreställningar

 

 

 

att inta en ställning

fordrar en viss kunskap

före en föreställning

bör man tänka efter

 så man inte hakar upp sig

på smådetaljer

det bästa är att prova

så vinklar och hörn stämmer

i annat fall kan skador uppstå

i förebyggande syfte

kan lubrikationsmedel

med fördel användas

när det grundläggande

har avverkats

kan man välja inställning

för bästa föreställning

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-20 13:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett ställningstagande ;)
2017-06-20

  Danser
Jag ämnade 'Applådera' men finner ingen sådan knapp... Hmm ,innebär det att Jag redan 'applåderat'?

2017-06-20

  Danser
Hmm är lite osäker på temat för dikten vilket gör Mig glad :) Skulle kunna vara en kärleksakt, ett Yogapass eller möjligtvis en sorts uppladdning inför någon sorts kreativ performance känns det som.
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP