Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtskilda

 

 

 

ett hav av känslor

skiljer oss åt

båten har slitit sig

vi står  vid varsin strand

vinkar till varann

hoppet finns där ännu

vi lyckas nå varann

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-21 09:18



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vackert om flyktad kärlek.
Kram. TBG.
2017-06-21

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om saknad och längtan!

2017-06-21

    ej medlem längre
Avstånd och längtan, kan bygga en bro...
2017-06-21

    ej medlem längre
Hoppfulla rader inkluderande
2017-06-21

  lodjuret/seglare VIP
Behövs sista raden? Läser med, läser utan. Är tveksam.
2017-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP