Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitar

 

 

 

sakta krackelerar

den blanka ytan

blir till små skärvor

var det inte mer än så här

 

uppbyggda förväntningar

uppblåsta drömmar

likt sagors såpbubblor

spricker i solsken

 

leva i fantasin

förlora nuet

verkligheten bortblåst

sanningen brutal

 

lova inget nånsin

löften är bara luft

flyktig och fartblind

kliver av sagans tåg

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-21 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP