Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varats oändliga lätthet

 

 

 

 

livet är en resa

en fjärils lätta vingslag

dina lätta andetag

om natten

dimman på ängen

som svävar

barnets lätta skratt

åt ingenting

resan vi alla gör

en resa till

Landet Ingenstans 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-21 16:14



Bookmark and Share


  objekt3
"vid en väg på en sten satt en liten flicka"
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP