Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära

 

 

kan nästan höra dina andetag

så nära, ändå så långt borta

så är det varje dag

dagarna är så korta

tiden räcker inte till

till allt jag vill

tiden styr allt jag gör

till allt jag tar mig för

kanske vi möts en dag

bara du och jag




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-22 09:26



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Snygg rimflätning! :)
2017-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlad längtan!
2017-06-22

    ej medlem längre
En önskan så fint skrivet...
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP