Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortskämda tjejer


många klagar på bortskämda tjejer
som bara vill ha, vill ha, vill ha
samt kräver att du ger, ger og ger

istället för att bejaka dem
behaga dem, samt ge dem allt de vill

det ligger i tjejers natur

att de bör få allt de vill
få göra allt de vill
kräva vad de vill

det är ej bortskämdhet
det är deras divinitet
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-23 00:02



Bookmark and Share


  Magica VIP
Personligen så "klagar" jag på personer över lag som är bortskämda. De kan ju försöka att även ge något tillbaka med!?
2017-07-06

  Annie b'larsson VIP
Du är en gammal manschauvinist, en kvinnoförtryckare av värsta sort, därför att du utger dig för att vara motsatsen. Ingen intelligent människa går på detta pinsamma svammel.
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP