Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stroken gav mig men för livet


Och så kan festen börja



Vill ha en krans, röd, vit och blå
men kan inte görat

blir midsommarfin ändå
sätter en blomma bakom örat




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-06-23 10:41



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Berörande ord om det svåra och förmågan att kunna acceptera sig som den man är.
2017-06-28

  M.Eta
Precis lika fint!
2017-06-26

  ULJO
Går ju precis lika bra
2017-06-25

  Eva Helene VIP
Det kan inte bli så mycket finare än så, blomman och du!
2017-06-24

  Maria Sundelin VIP
Det Håller med millner
Kramar
2017-06-24

  Salvation Pepper
Positiv kraft!
Glad midsommar på Dig! :)
2017-06-24

  Gunnel Eriksson VIP
Det finns alltid en annan lösning
och du hittar den.

2017-06-24

  Marianne Räf
Vilken fin å rimmad liten
minidikt till Midsommaren!
2017-06-23

  Millner VIP
Klart du kan fixa en krans.
Säg till någon att vara så god att ordna en åt dig! :D
2017-06-23

    jaybird
Finurlig är texten. En blomma bakom örat som en räv bakom örat. Lekfullt allvar.
2017-06-23

    GG
Det är fint, när man gör så gott man kan. Ett friskt och glättigt sinne kan ge lika mycket glädje, som en krans blommor.

Glad midsommar!
2017-06-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Det blir vackert så ändå! Trevlig midsommar, kära skrivarvän!
2017-06-23

  Niliboy
Fint, glad midsommar!
2017-06-23

  överlevaren VIP
En text som blommar ut i doftande ord och pryder sin plats!
2017-06-23

    ej medlem längre
Kära vän, blommande och skönheten är du, genom att förhöja skönheten och sprida kärlek samt vishet i världen. Det om något skapar glädje och fest - varje dag. <3
2017-06-23

  Öknens Ros VIP
Javisst! Det går alldeles utmärkt! :))
2017-06-23

    ej medlem längre
Tror nog det blir lika fint så!
Fin midsommardikt också!
2017-06-23

    ej medlem längre
Du kan något långt mer viktigt och stort än binda kransar - du kan sprida värme, klokhet och omtänksamhet!
Tack för att du finns.

2017-06-23

    ej medlem längre
Den här var stark! Festen som kan börja, när man har blivit påmind om att allt kan sluta. Att ta tillvara på det man har, och göra det bästa av det.
2017-06-23

    Peter Söderqvist
Så kan man också göra.
Ett rim och en text som växer tillsammans.
Genialt.
2017-06-23

  boen
Javisst, bra lösning
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP