Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kamraten som lämnat oss.


Livets låga!


I det svaga skymningsljuset fladdrar livets låga,
det ofattbara når mig, Du är borta, tiden holkar
ur allt och alla. Vem blir nästa...

Förlåt, men jag orkade inte med begravningen.
Tankar och minnen finns kvar, Du lever vidare.
Mina tre rosor på din bår, tro, hopp och kärlek
representerade oss alla.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 384 gånger
Publicerad 2017-06-23 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje