Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
några år sedan ...


FALSKT ALARM!

 

Rädd såg jag livet

försvinna med hjärtat

 

falskt alarm!

 

men intressant att utforska

en ambulans inifrån

 

tack, mitt liv, för kärlek

sorger och bekymmer

 

jag vill åka egen bil

aldrig mera ambulans




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-06-24 16:13



Bookmark and Share


  M.Eta
Har också "fått den äran"ingen skön bilfärd!
2017-06-26

  Tor-Björn Gustavsson VIP
En fin uppmaning.Gläds åt minnen.Lev i nuet.
Kram. TBG.
2017-06-26

  Fem hjärtan VIP
Den ångesten kan jag förstå.. Ja det gäller att ta till vara dagarna..Fint skrivet!
2017-06-26

  ULJO
Ett nödvändigt ont. Tur ändå att de finns och kan komma så snabbt
2017-06-25

  Marianne Räf
Skönt, eller hur, när ett falskt
alarm visar sig va´- falskt !!
Kul skrivet !
2017-06-25

  Judas Ekholm VIP
Been there - Done that... dock inte med falskt alarm.

Finfin text med bra driv. Gillas!
2017-06-24

    jaybird
Lätt att se det rädda ögat leta efter en stabil punkt i ambulansens tak att fästa tanken vid.
Texten kränger genom kurvorna i hög fart och är lätt kallsvettig av ångesten den förmedlar inledningsvis.
Skickligt beskriven näradödenupplevelse och dess efterdyningar.
2017-06-24

    ej medlem längre
Dödsångest som förvandlas till livsglädje - en stark upplevelsetext.
2017-06-24

  Stay Golden
<3
2017-06-24

    ej medlem längre
Bra skrivit
2017-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Bra att de finns, men man vill helst slippa färdas i dem.

2017-06-24

    ej medlem längre
Välskrivet om ett falskt alarm, som tur är. Kanske var det ändå en välbehövlig väckning och påminnelse om vad som verkligen är viktigt i livet, något som du förmedlar väl till oss läsare.
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP