Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Småknytt och annat

 

 

 

Midsommarnatten

fylld av magiska väsen

smyger gör katten

nånstans hörs oväsen

 

det är tomtar och troll

de kivas om det mesta

det spelar ingen roll

bara de sen får festa

 

på ängen älvorna små

trippar på fötterna de små

svävar i ängens dimma

sent i nattens timma

 

flickan plockat har

en bukett så rar

sju sorter ska de' va' 

det ska nog gå bra

 

kanske hon sedan drömmer

om tilltänkt make visas

i dröm som gömmer

allt det som prisas

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-23 11:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Midsommarafton i ett nötskal!
Bra skrivet.
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP