Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara hitte-på om kärlek.


Vad är?

 

 

 

säg mig, vad är denna känsla

som hemsöker min kropp och själ

den vill med någon vänsla

den från mig kraft stjäl

 

det kryper som myror i kroppen

fjärilar dansar i magen min

surrar som tusen humlor i knoppen

något fastnat i mitt sinn

 

ack o ljuva plåga

denna har jag kär

o varma låga

du är åter här

 

som träffad av Amors pilar

jag ett sår i hjärtat fått

jag nog vidare kilar

det har jag förstått

 

att vett och sans försvinner

ingen på detta vinner

livet driver med oss gäck

stoppa det i en säck

 

göm den i den mörkaste vrån

så slipper du höra dess hån

kärlek är blott en virrig lek

som handlar om smek o kel 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-24 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina och finurliga rim som vanligt :)
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP