Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuck Cancer

Varför säger man "fuck Cancer"?
Vem vill knulla "kräftan"?
Knulla föresten är ju sexa - eller om vi tänker ett par steg bakåt så kan vi säga även "att föröka sig".

Vem vill sexa med cancer? Vem vill föröka cancer?
eller "hångla cancern" för den delen!

Ja, jag fattar att ordet "fuck" uppfattas mera som "stick iväg din idiot" - men det är bara för att den har använts vårdlöst.
Fast ordet Knulla har väl oxå fått en annan betydelse i och med översättningar från svärdomar från andra språk så som "knulla din mamma". 

Nej - jag vill bara säga några väl valda ord till Cancer.

"Far åt helvete din jävla dumma cancermög! Ingen vill ha dig - ingen älskar dig, så dra så långt pepparn växer och lite till - skit oxå!"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av BlåhäXa
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-24 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa