Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja, jag kommer till mötet en kvart innan och får alltid vänta då det rådande trenden är att man inte ska verka desperat genom att komma innan... so what! jag bryr mig och kommer i tid - för det är den jag är. vem är du?


Konsten att vara autentisk

Det har blivit trendigt att vara "autentisk"
och att hitta sig själv 
för att kunna bli det bästa "jag" man kan bli.

men autentiskt då

var det inte det man skulle vara
vart hittar man sig själv om inte inom oss själva
med alla fel och skavanker.

Svara på sms - måste vänta lite, så jag inte
verkar desperat.
Nej! Vill du svara så gör det då!

Tycka om något som  inte motsvara det allmänna åsikt,
tyck då! Varför följa strömmen om den 
leder dig till återvinningsstationen.

Vara Unik - vägra vara unik!
Var autentisk genom att inte vara speciell
för hur du än vrider och vänder på dig själv...
Så är du unik - som alla andra.

Bli den du är så har du äntligen chansen att vara
trendig  - autentisk.

passa på nu - för kanske redan imorgon är det något annat du skall vara.




Fri vers (Fri form) av BlåhäXa
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-03 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa