Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

 

 

 

mellan

hud mot hud

vibrerar

fjärilvingars

snabba slag

korta andetag

 

natten är nära

flyktig är känslan

skynda min kära

innan gryningen 

innan allt försvinner

likt hägring i öknen

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-25 09:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och sensuellt diktat
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP