Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självklart?

 

 

-Jag räddade två skalbaggar idag.

-Vad säger du?

-Jag räddade två skalbaggar idag.

-Nä, du skojar!

-Jo,det var två honor.

-Hur vet du att det var två honor?

-Dom låg på rygg!




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-26 11:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP