Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genmäle

 

 

 

nej

inte behöver jag dig förföra

räcker med att viska i ditt öra

orden du längtar att höra

 

vifta lite på höften

utan några löften

 

se djupt i ögon dina

jag är den divina

den finaste fina

 

vill du mig ha

säg bara ja

inte bara ida' 

 

vad sedan händer

om livet vänder

på fjärran stränder

 

 

är något framtiden får visa

jag på ena ögat får kisa

jag kärlekens lov prisa

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-26 16:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är en mästare på rim :)
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP