Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sångdikt som kom farande under en promenad i en mjuk grön mossa under granarna, en dag då blåsten yr


Skogens Ord



Mossan Är
Mossan bär
ömt och tryggt

Mossan är grå och grön
marken vilar tryggt

Vattnet är
också här
Skogens ord

Vinden drar
i granens topp
Böjer den och raknar

Korpen far
på vindens rygg
stark och fri den kraxar

Säger mig att vila trygg
Mossan ger dig styrka

Mossan Är
Mossan bär
ömt och tryggt


© text Snuffa 20170626







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Snuffa
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-26 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa